SPORT

Kubatov Gábor értékelt, elismerte, öngólt lőttek

Egy nappal a kupabúcsú után szólalt meg a Ferencváros elnöke, aranyévről beszélt. Nem véletlenül.
  • Szerző: sk

Három napja hirdetett meg csütörtökre sajtótájékoztatót Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke. A sportvezető akkor még nem tudhatta, hogy a csapat addigra kiesik a Magyar Kupából. Érintette is a búcsút...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ekkora öngólt lőni, hogy pont akkora hozunk össze egy sajtótájékoztatót, amikor kiesünk a kupából” – kezdte az eseményt Kubatov, aki persze sikerekről is beszélt. A focisták és a hokisok bajnokok lettek, a pólósok a BL-t is behúzták, a labdarúgóknak emellett összejött egy nemzetközi főtábla.

„Fantasztikus év van mögöttünk, amelyet csak úgy hívunk, hogy az aranyév. Nem akarok minden sportágon végigmenni, nagy sikerek születtek. Ha szűken a focit vesszük, akkor azt kell mondjam, hogy azokat a terveket, amelyeket szövögettünk, már túl is szárnyaltuk. Egy meccsre vagyunk jelenleg a továbbjutástól.”


Fotó: MTI

Az elnök a focicsapatról elmondta, lesznek változások a keretben.
„Nagyjából két-három játékos érkezése várható, akiket a nyárra már be tudnak illeszteni, mivel jövőre még egyet előrelépne a klub, azaz nemcsak bejutna az El-csoportkörbe, de akár a továbbjutás is célul tűzhető ki. Jönnek biztosan majd ajánlatok a játékosainkért. Nagy dolog, hogy szóba kerülnek a Fradi játékosok külföldön.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?