OLDALVONAL

Kiszivárgott, ennyi fradista vehet először jegyet a BL-meccsekre

Vélhetően kétszer is megtöltené a Puskás Arénát a Ferencváros a Barcelona és a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A koronavírus-járvány miatt azonban limitált létszámban lehetnek drukkerek a lelátón.
  • Szerző: GG

Nagyjából 20 ezren tekinthetik meg Lionel Messit és Cristiano Ronaldót a Puskás Arénában. A jegyekre nemcsak a fradisták, hanem a két sztárcsapatért rajongó hazai fanatikusok is pályáznak, de utóbbiak végül hoppon maradtak. Kubatov Gábor, az FTC elnöke közösségi oldalán leírta, hogy első körben az UEFA szponzorai, majd a vezetőedző és a játékosok családtagjai, ezt követően a stábtagok és egyéb klubalkalmazottak élveznek előnyt. A szélesebb körű értékesítésnél pedig az a 4000 bérletes szurkoló juthat először jegyhez, aki a koronavírus-járvány miatti zárt kapus meccsek ellenére sem kérte vissza ennek az árát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Fradi-szurkolók egy része már a stadionban szurkolhat a BL-csoportkörben
Fotó: MTI

„Első körben kedvezménnyel vásárolhatnak azok a bérletesek, akik tavasszal – a zárt kapus mérkőzések miatt – nem kértek vissza pénzt a klubtól. Aztán azok jönnek, akik megújították a bérletüket. Majd azok, akik még a sorsolás előtt vettek új bérletet”

– írta közösségi oldalán a Kubatov Gábor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?