OLDALVONAL

Kísértetsztori helyett foci, egyedüli vendég volt a szállodában a kisvárdai fociedző

A Ragyogás című horrorklasszikushoz hasonlóan Bódog Tamás, a Kisvárda labdarúgócsapatának vezetőedzője is egy üres hotelben töltötte a mindennapjait az elmúlt időszakban.
  • Szerző: ST

Stephen King amerikai író horrorklasszikusát idézte az elmúlt hónapban Bódog Tamás kisvárdai fociedző élete. A szakember – akárcsak a Ragyogás című regényben a háromtagú család – egyedül élt egy szállodában. Bódog Tamás azonban szó szerint egyedül maradt, mivel márciusban a koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt már nem tudott hazautazni a családjához Németországba. A nak elmondta, hogy egyébként sem ment volna, hiszen a játékosoktól is megkövetelték, hogy ne hagyják el Kisvárdát. A 49 esztendős szakember így a helyi Sport Hotelben maradt.

Bódog Tamás egyedül maradt a hotelban

„Az egyetlen vendég voltam a hotelben, ugyan a recepció működött és karbantartás is volt, de furcsa volt ez a helyzet. A sporttelep itt van a szálloda mellett, így onnan tudtam dolgozni reggeltől estig. Vettem egy kerékpárt, amit sokat használok, de a konditeremben szintén sok időt töltöttem”

– mondta el lapunknak Bódog Tamás, aki nem élt át Jack Nicholsonhoz hasonló kalandokat az üres szállodában.

Az NB I-ben korábban már a Diósgyőrt is irányító trénernek nagyon hiányzik a családja, akiket már három hónapja nem látott, és az NB I júniusi befejezésig még nem is fog. Az internet segítségével tartják a kapcsolatot.

„Korábban soha nem volt még olyan, hogy másfél hónapig távol legyek a családtól, most ez öt hónap lesz a bajnokság végéig. Azonban próbálom a pozitívan nézni, hogy már csak másfél hónap, amíg találkozunk. A két egyetemista gyermekemnek június közepén lesz a születésnapja, így most ezt sem tudjuk együtt megünnepelni”

– mondta el Bódog, aki a szállodai magányban magának készített egészséges ételeket, a rendelések mellett.

Bódog Tamás hónapok óta nem látta a családját

Bódog Tamással egyébként szárnyal a Kisvárda, hiszen februári kinevezése óta hat mérkőzésen tíz pontot szerzett az együttes, amivel jelenleg a 7. helyen áll a tabellán. Az NB I folytatásában az Újpestet fogadja zárt kapuk mögött a Kisvárda.

„Edzői szempontból annyi előnye van a zárt kapunak, hogy a játékosok jobban hallják, amit mondok, jobban lehet irányítani a csapatot”

– mondta el a szakember, aki kiemelte, hogy a Honvédot is 5-1-re győzték le nézők nélküli meccsen március 14-én.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?