OLDALVONAL

Király Gábor régi vágya teljesült, ezt tanulta meg a magyar foci legendája

A tavaly visszavonult korábbi 108-szoros válogatott kapus megtanult nagymotort vezetni.
  • Szerző: GG

Pályafutása alatt nem volt ideje megtanulni nagymotort vezetni Király Gábornak, azonban pár hónapja elővette ezt az álmát, és lerakta a jogosítványt.

Király Gábor
Fotó: MTI

„Régi vágyam volt megtanulni nagymotort vezetni, amire 26 éves élsportolói karrierem alatt nem kerülhetett sor, hiszen, akárcsak a síelés, a siklóernyőzés, vagy a sziklamászás a motorozás is egy baleseti kockázati tényező. A klubok, érthetően, a szerződésekben szigorúan szabályozzák, hogy melyek a játékosok számára tiltott szabadidős tevékenységek. A motorozás pont ebbe a kategóriába tartozott. Profi pályafutásom azonban 2019-ben lezárult, úgyhogy pár hónapja leporoltam a régi tervet és úgy döntöttem, végre megszerzem a nagymotoros jogosítványt. Az elmúlt hónapokban szerencsére minden úgy alakult, ahogyan elképzeltem, a tanfolyamon sikerült a KRESZ, a rutin és a forgalmi vizsgám is. A gyakorlati időszakban sok segítséget kaptam az autósiskolától és az oktatómtól, amit köszönök nekik! Mostantól jöhetnek a túrázások, országúti barangolások”

- írta Király Instagramon.

Régi vágyam volt megtanulni nagymotort vezetni, amire 26 éves élsportolói karrierem alatt nem kerülhetett sor, hiszen, akárcsak a síelés, a siklóernyőzés, vagy a sziklamászás a motorozás is egy baleseti kockázati tényező. A klubok, érthetően, a szerződésekben szigorúan szabályozzák, hogy melyek a játékosok számára tiltott szabadidős tevékenységek. A motorozás pont ebbe a kategóriába tartozott. Profi pályafutásom azonban 2019-ben lezárult, úgyhogy pár hónapja leporoltam a régi tervet és úgy döntöttem, végre megszerzem a nagymotoros jogosítványt. Az elmúlt hónapokban szerencsére minden úgy alakult, ahogyan elképzeltem, a tanfolyamon sikerült a KRESZ, a rutin és a forgalmi vizsgám is. A gyakorlati időszakban sok segítséget kaptam az autósiskolától és az oktatómtól, amit köszönök nekik! Mostantól jöhetnek a túrázások, országúti barangolások. It's my life! / It has been my dream to learn how to ride a category A motorcycle which was not possible during my 26 years of professional career, since like skiing, paragliding or rock climbing, motorcycling is also a risk factor for accidents. For understandable reasons, the clubs strictly regulate in their contracts the prohibited leisure activities for the players. Motorcycling fell into this category. However, my professional career ended in 2019, so a few months ago I dusted off the old plan and decided to finally get my motorcycle (category A) licence. Luckily, in the past few months everything has turned out the way I imagined. I passed the theory test and the practical driving tests as well. During the practice period I received a lot of help from the driving school and from my driving instructor. Thank you for your help! Now, it is time to go on hiking and roaming around with my bike. It’s my life #triumph #triumphspeedmaster #speedmaster #triumphfamily #triumphlove #triumphkiraly108 #triumphbonjovi #triumph108 #triumphmotorcycle #triumphmotor #triumphcruiser #triumphhungary #triumphgentleman #cruiser #fortheride #triumphnation #ritmo #kiralygabor #kiralygabor1 #kiraly #k1raly #gaborkiraly #itsmylife A kép felhasználása engedélyhez kötött: [email protected] / Permission is required to share this photo: [email protected]

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?