KIAJOBB

Szupergyors internet és szerencse: így juthatsz be a Puskás Arénába

A játékosok mellett a szurkolók is komoly feladat előtt állnak: jó eséllyel egy órán belül elkapkodják majd a nagyjából 20 ezer jegyet.
  • Szerző: SK

Egy meccsen múlik, hogy a magyar fociválogatott kijut-e a jövő évi labdarúgó-Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese november 12-én Izland ellen focizik a Puskás Arénában. A meccsnek mindenképpen el kell dőlnie, a “továbbjutó” lehet ott a kontinensviadalon Portugália, Francia- és Németország csoportjában. A koronavírus miatt a stadionokat legfeljebb 30 százalékig lehet megtölteni, ez az aréna esetében 20 ezer szurkolót jelent.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Észak Magyarország

Az MLSZ az október 26-i héttől értékesíti a belépőket, ám az biztos, hogy a válogatott szurkolói klubjának tagjai a támogatásukért cserébe elsőként vásárolhatnak tikettet. A gond csupán az, hogy jelenleg közel 70 ezren rendelkeznek tagsággal, azaz mintegy háromszor többen, mint ahányan elférnek a stadionba.

A magyar válogatott 3-1-re nyert Bulgáriában
Fotó: MTI

Így már most garantálható, hogy az interneten akár egy órán belül elfogynak a meccsre a belépők. A szurkolók annyit tehetnek, hogy a megadott időpontban lehetőleg gyors sebességű internettel felmenjenek a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalra és türelmesen kivárják a sorukat. A jegyhez emellett még szerencse is kell majd.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?