KIAJOBB

„Potyogtak a könnyeim” – Dzsudzsák üzent Rossinak, történelmi húzásra készül

A Loki középpályása a másodosztályból nem fért be a válogatottba, de a következő szezonban az NB I-ből? Kemény fából faragták a debreceni sztárt.
  • Szerző: Ripost

A részben hazai Európa-bajnokságon erőn felül teljesítő magyar fociválogatottból kimaradt Dzsudzsák Balázs tiszta szívből szurkolt a csapatnak, de továbbra sem mondott le a visszatéréséről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dzsudzsák ezer fokon égett a feljutásról döntő Loki-meccsen

Dzsudzsák megkönnyezte, hogy nem lehetett a pályán a Puskás Aréna Eb-meccsein
Fotó: MTI

Az NB II bajnokaként az élvonalra készülő DVSC 34 éves középpályása a következő szezonban mindent megtesz azért, hogy immár az NB I-es meccseken nyújtott teljesítményével meggyőzze Marco Rossi szövetségi kapitányt.

„Nem tagadom: amikor felhangzott a Himnusz a portugálok elleni mérkőzés előtt, potyogtak a könnyeim, mert fájt a szívem, hogy nem lehetek lent a gyepen, megrohantak az emlékek, de tudomásul vettem a kapitány döntését – a másodosztályból nem válogat. De feljutottunk, és célom, hogy olyan teljesítménnyel segítsem a Lokit, hogy azzal visszakerüljek a nemzeti csapatba”

- mondta a Nemzeti Sportnak elszántan Dzsudzsák Balázs.

Egy újabb válogatottsággal immár egyedüliként (a jelenleg vele együtt 108-at számláló Király Gábort is megelőzve), 109 pályára lépéssel lenne rekorder.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?