KIAJOBB

Orbán Viktor nyerte a posztok csatáját, Karácsonyék kínosan pötyögnek

A százezerhez közelít a lájkok száma Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-bejegyzésénél. Az ellenzéki jelöltek hiába próbálnak hasznot húzni a focisikerből.
  • Szerző: Ripost

A magyar labdarúgó-válogatott minden várakozást felülmúló teljesítménnyel búcsúzott az Európa-bajnokság csoportköre végén. A mieink – az Eb-címvédő portugálok elleni 83 percnyi csoda, majd a világbajnok franciák elleni bravúros pontszerzés után – kétszer is vezettek Münchenben, és hat perccel a lefújás előtt még továbbjutásra álltak minden idők legnehezebb (halál)csoportjából. A 2-2-es végeredmény is szenzációs siker az újjáéledő magyar futball legjobbjaitól, ami a közösségi oldalakon sereglő reakciókból is leszűrhető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook/orbanviktor

A drámai Eb-mérkőzés után Orbán Viktor miniszterelnök büszkén posztolt a Facebook-oldalán.

„És eljöttek azok az idők, amikor a magyarok többé nem féltek. Büszkék vagyunk rátok!”

- írta a magyar miniszterelnök a meccs után, a nemzeti színekben pompázó új magyar stadionok képeiből készült fotómontázs kíséretében.

Persze az ellenzéki kormányfőjelöltek kaptak az alkalmon, hogy a siker farvizén meglovagolják a válogatottra irányuló óriási figyelmet. A követőik reakcióinak száma ugyanakkor arról árulkodik, hogy az embereket nem lehet átverni.

A posztok tabellája:

  1. Orbán Viktor 93.000
  2. Dobrev Klára 4.400
  3. Karácsony Gergely 1.400
  4. Fekete-Győr András 1.300

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?