KIAJOBB

Kiderült a magyar világsztár féltve őrzött titka

Véletlenül kikotyogta a történteket. Régóta ez tartotta lázban a téli olimpia hőseit, és persze a rajongókat.
  • Szerző: vav

Beváltotta ígéretét Usain Bolt, a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter elküldte a pezsgőt a pjongcsangi olimpia magyar hőseinek - számolt be a Blikk.

A hazánk első téli ötkarikás aranyérmét megnyerő rövid pályás gyorskorcsolyaváltó négy tagja, Lui Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba és Knoch Viktor hamarosan kilőheti a dugót többek között a 6 literes Mumm-üvegből is. Bolt az óriási, nagyjából 160 ezer forintot érő palackon kívül további hat kisebb kiszerelésű – aminek darabja 10 ezer fölött kezdődik – italt is küldött a magyaroknak.

A sztáratléta még a pjongcsangi játékok előtt felhívást intézett a sportolókhoz a közösségi oldalán. Megígérte, minden győztesnek pezsgőt küld, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogón, s meg is mutatta, mit ad cserébe. A magyarok eleget tettek Bolt „óhajának”, a staféta legfiatalabb tagja, Liu Shaoang feltöltötte az Instagram-oldalára az erről készült fotót, amire már magától Usain Bolttól kommentben érkezett a válasz. Pezsgősüveges és tapsoló kezes hagulatjelekkel gratulált a történelmi aranyéremhez.

Az ajándékra viszont sokat kellett várni, két hónap eltelte után jutottak a méregdrága italokhoz Shaolinék.

Megkaptuk a nagy pezsgőt, amit Bolt mutatott, és küldött hat darab kisebbet is mellé. A nagyból sajnos csak egyet küldött.

Komolyabb hírverést szerettünk volna kihozni ebből a lehetőségből, esetleg elmenni hozzá Jamaicába, de ez sajnos nem jött össze"

– árulta el Lui Shaolin a Rádió1 reggeli, Balázsék című műsorában.

 

A post shared by Liu Shaolin (@shaolinliu) on

A váltó tagjai a különleges ajándékkal kapcsolatban nem kívántak nyilatkozni. Kiderült, hogy még titokban akarták tartani az örömhírt, amit véletlenül mégis kikotyogtak a rádióműsorban. A lap szerint a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ünnepélyes keretek között szeretné bemutatni a világsztártól érkezett pezsgőt.

És ezeket olvastad már?