KIAJOBB

Fucsovics Marci rájött, mi okozza minden baját

A nyíregyházi teniszklasszis nem az edzőkérdésben látja a visszaesése okait.
  • Szerző: vav

Formahanyatlás és sérülések is hátráltatják Fucsovics Mártont. Legjobb teniszezőnknek talán jól is jön a felépüléséhez szükséges kényszerszünet: pihenhet és felkészülhet a visszatérésre – derül ki a molcsapat.hu cikkéből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ez most egy ilyen időszak. Szerintem jól kezelem, és folyamatosan azon dolgozom, hogy minél hamarabb megtaláljam a megoldást a formahanyatlásra. A családom és a párom folyamatosan támogat ebben az időszakban”

- mondta Marci.

Pánikra semmi ok, lesz ez jobb is!
Fotó: AFP

 

„Mivel hátrébb csúsztam a ranglistán, a pályán mutatott önbizalmam is lecsökkent, ez okozhatta, hogy a döntő pontok nem a javamra dőltek el. Most folyamatosan azon dolgozom, hogy ezek a bizalmatlanságok eltűnjenek, és vissza tudjak térni a tenisz szűk elitjébe”

- folytatta a MOL Csapat klasszisa, aki hangsúlyozta: a formahanyatlás egyáltalán nem az edzésmunkájában beállt változásnak köszönhető, ugyanolyan intenzitással és odaadással készül minden versenyre, mint korábban.

„Ez most egy ilyen időszak” – ismételte. – „Nem történt változás, ugyanúgy végzem az edzéseket és a felkészülést, mint azelőtt. Ez most egy ilyen időszak. A többi játékos karrierjében is van hasonló. Ilyen a tenisz! Keményen dolgozom rajta, hogy hamarosan visszatérjek a legjobbak közé.”

Fucsovicsot egy makacs izomgyulladás hátráltatja.

„Korábban már szenvedtem hasonló sérülést, így tudom, hogyan kell kezelni és minél hamarabb regenerálni a sérült területet. A kezelések mellett a könnyű gyakorlatos edzéseket is elkezdem, hogy a stockholmi tornán biztosan pályára tudjak lépni”

- tette hozzá Marci.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?