KIAJOBB

Dárdai Pál: Végre apa lettem, annyi év után

Király Gáborral együtt újra a Herthában. Magyar legendái főszereplésével örvendeztették meg a berlini labdarúgóklub szurkolóit.
  • Szerző: vav

Legendás magyar exjátékosai, Dárdai Pál és Király Gábor főszereplésével a Hertha öregfiúkcsapata nyerte meg a nyolcezer szurkoló előtt megrendezett hagyományos berlini teremtornát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csapat magyar sztárjai: Dárdai és Király
Fotó: herthabsc.de

A kék-fehérek 2014 és 2015 után harmadszor végeztek az élen – számolt be a klub honlapja.

Király és Dárdai a győztes csapatkép bal oldalán
Fotó: herthabsc.de

A szombati első nap fénypontja az Union Berlin elleni derbigyőzelem volt, míg vasárnap a Borussia Dortmund elődöntőbeli legyőzése, majd a Dinamo Tiflis elleni döntő.

Itt az 5-2-es sikerből Dárdai is góllal vette ki a részét.


A bronzérmet a Werder Bremen szerezte meg a Borussia Dortmund előtt.

Dárdai a Dpa hírügynökségnek többek között elmondta: háromhetente kap edzői ajánlatokat, vannak köztük „tisztességtelenül” pénzesek, de nagyon korrektek is. Jelen állás szerint mégis úgy érzi, hogy – miként az korábban megbeszélték – július elsején a Hertha utánpótlásképző akadémiáján jelentkezik munkára. A berlini Bundesliga-csapat kispadjáról tavaly nyáron menesztett magyar edző azóta kipihente magát, ahogy fogalmazott, feltöltötte az akkumulátorát, és stressz híján a ráncai is kisimultak.

„Végre apa lettem, annyi év után. Fogalmam sincs, hogyan csinálta ezt eddig Mónika egyedül. Most tudok neki segíteni, elviszem Bencét az iskolába, aztán bevásárolok, együtt főzünk, mielőtt elmegyek futni”

- mesélt a háromgyerekes apuka a 20 évnyi profi futball (játékosként, majd edzőként) utáni nyugodtabb életéről a Tagesspiegelnek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?