KIAJOBB

Az év bunyója, McGregor kiütést ígér Mayweathernek

A Floyd Mayweather-Conor McGregor csata miatt vasárnap hajnalban kell kelnünk, cserébe viszont alighanem az év legizgalmasabb ütközetét kapjuk.
  • Szerző: mv

Saját műfajukban a világ legjobbjai találkoznak Las Vegasban. A veretlenül visszavonult ökölvívóbajnok, Floyd Mayweather az MMA-ketrecharc legjobb bunyósával, Conor McGregorral csatázik Las Vegasban az év leginkább várt és legérdekesebb meccsén.

Az ökölvívás szabályai szerint csapnak össze, és ha a végsőkig bírják, akkor tizenkétszer három perces menetekre számíthatunk. Persze McGregor rövidebb bunyót tervez. Habár ez lesz élete első bokszmérkőzése, mégis jókora önbizalommal várja a csatát:

Nyomás alá helyezem, és kiütöm az öregembert.

Nem hiszem, hogy két menetnél többet bírna. Nem érdekel, mit csinál, megtöröm őt."

McGregor öregembernek nevezte a kétéves kihagyás után visszatérő 40 esztendős Mayweathert, aki azt felelte, bírja az ütéseket:

"Korábban Manny Pacquiao, Canelo Alvarez és Shane Mosley is püfölte a fejem, de bírtam, nagyszerű állam van. És nem csak ütni kell tudni, állni is kell a pofonokat. Amit a bokszban meg lehetett tenni, megtettem. Harcosnak születtem, harcosként is halok meg."

McGregor bevételi rekordja 17 millió dollár, ennyi folyt be a belépőkből az Eddie Alvarezzel szembeni mérkőzése előtt, amit tavaly novemberben rendeztek.

Mayweather csúcsa 72 millió dollár, ami 2015-ben született, amikor Manny Pacquiaóval találkozott. Most mindketten megdöntik saját rekordjukat, hiszen az ökölvívó 200, az MMA-harcos pedig 100 millió dollárt kaszál az eredménytől függetlenül.

A Mayweather-McGregor meccs magyar idő szerint vasárnap hajnalban, 3 órakor kezdődik. Az ütközetet a Sport1 TV élőben közvetíti!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?