KIAJOBB

Bravúr Londonban, óriási felfordulást okoztak a magyarok a Wembley-stadionban

Válogatottunk felborította a papírformát, a szurkolók pedig az angol rendőrökkel hadakoztak. Meglepetésre pontot szereztünk Londonban.
  • Szerző: Ripost

Még a magyar szurkolók többsége is súlyos vereségtől tartott, ehhez képest a tartalékos magyar labdarúgó-válogatott nagy meglepetésre 1-1-re végzett az éllovas Anglia vendégeként a vb-selejtezők I csoportjában. Marco Rossi harcosan védekező és olykor veszélyesen kontrázó csapata ezzel alaposan megkavarta az esélyeket a hátralévő két fordulóra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sallai lőtte a vezető gólunkat

Sallai tizenegyesből lőtte a vezető gólunkat, aztán...
Fotó: AFP

Az albánok elleni hazai sokk után a londoni Wembley-stadionba áldozati bárányként várt magyar csapat Sallai Roland büntetőjével lepte meg a világ legértékesebbnek tartott válogatottját.

Az angolok a félidőig csak egyenlíteni tudtak. Eközben a magyar (és baráti alapon velük drukkoló lengyel) szurkolók szektorában az angol rendőrök mutatták meg, ki az úr a stadionban. Ha igazak a hírek, kiemeltek valakit a vendégtáborból egy rendező szidalmazása miatt.

A pályán a fordulás után is hiába keresték a fogást a hazaiak a nagyot küzdő Rossi-csapaton. Sőt, a 84. percben a csereként beállt Holender Filipnek volt nagy helyzete, de a még nagyobb meglepetés elmaradt.

Vb-selejtező, I csoport, 8. forduló

Anglia-Magyarország 1-1 (1-1)

Magyarország: Gulácsi – Kecskés, Lang, Szalai A. – Nego (Bolla, 92.), Schäfer (Vécsei, 79.), Nagy Á., Nagy Zs. – Szoboszlai (Nikolics, 92.), Schön (Holender, 68.), Sallai (Hahn, 79.).

Gólok: Sallai (24., 11-esből), Stones (37.)

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?