SPORT

Két éve mindent megnyer a Fradi, ez az oka

Elképesztő rekordot ért el a Ferencváros férfi vízilabdacsapata. A gárda az elmúlt másfél évben nyolc döntőjéből nyolcat nyert meg, s minden trófeát besöpört.
  • Szerző: sk

Elfogytak a szavak és a jelzők a Ferencváros férfi vízilabdacsapatát illetően. A gárda szombaton Marseille-ben megnyerte az Európai Szuperkupát, a zöld-fehérek 14-11-re verték a házigazdákat. Ez azt jelenti, hogy 2018 áprilisa óta a Ferencváros nyolc döntőt játszott, s mindet megnyerte. A csapat jelenleg címvédő a magyar bajnokságban és kupában, a BL-ben és a magyar és európai szuperkupában is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tűnik, senki sincs a világon, aki meg tudná állítani Varga Zsolt együttesét. Pedig a franciák mindent megtettek a sikerért, s a szünetben meglepetésre négy góllal vezettek.
„A szünet után jóval agresszívebben jöttünk vissza, és nem csak hátul, támadásban is éreztettük minden egyes mozdulattal, hogy innentől más lesz a meccs. Fontos volt, hogy teljesen más mentalitással jöttünk vissza a meccsbe, a franciákon pedig ekkor már ott volt az a nyomás, ami a találkozó elején még nem” – fogalmazott Varga Dénes, a Fradi olimpiai bajnok sztárja, a világ egyik legjobb vízilabdázója.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?