SPORT

Itthon nyaralnak a magyar sztársportolók, a Balaton a kedvenc helyszín

A koronavírus-járvány miatt a magyarok többsége belföldön vakációzik, amely jóval biztonságosabb is, mint külföldön tölteni a pihenést. Hazánk kiváló sportolói sem utaztak távoli helyszínekre, a legnagyobb sztárok inkább a Balaton, valamint a Duna-, és a Velencei-tó partját választották.
  • Szerző: GG

Párosban világbajnok női teniszezőnk, Babos Tímea szinte minden héten eltölt egy kis időt a Balatonon, ahol a fürdőzés mellett a sportot sem hanyagolja el, nemrégiben átfutott Balatonfüredről Tihanyba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Babos Tímea rengeteg időt tölt a Balatonnál

A magyar labdarúgó-válogatott támadója, Szalai Ádám tavaly Franciaországban és Spanyolországban töltötte a nyári szünetet, idén azonban Ráckevén, a Dunán csónakázik – ami egyébként is bevett program a Mainz klasszisánál.

A korábbi világválogatott kézilabdázó, Nagy László odáig van a Balatonért, a fürdőzés helyett azonban ezúttal körbetekerte a tavat. A Barcelonával két Bajnokok Ligáját nyerő sztár bő 9 óra alatt tette meg a 209 kilométert:

„Egy óriási élménnyel gazdagodtam”

– írta közösségi oldalán.

Egy óriási élménnyel gazdagodtam... Nincs egy hete, hogy @csbodrogi barátom mondta, hogy körbe tekeri a Balatont. Erre én mondtam neki, hogy megyek veled! Semmi kerékpàros felszerelésem nem volt, de a @tuttobici_kerekparbolt és @torokdaniel segítségemre volt, illetve @szollosi_szabi28 intézet 4 nap alatt egy méretes biciklit. Az idő nem rossz szerintem... #körbetekertükabalatont #egys..gel

Az Európa-bajnok úszónő, Jakabos Zsuzsanna a Velencei-tónál töltött el egy hétvégét, ahol az egyik rokonát is tanítgatta úszni. A bájos sportolónőnél nehéz lenne jobb tanárt találni.

vasárnap is vízben ☺️🐣 csak lekerült az a karúszó a végére🐤 . . . . #sundayfunday #sundayvibes #sundayswim #swimming #swimmer #water #bikini #swimwear #athlete #pool #pooleveryday #getfit #stayfit #healthylifestyle #policesunglasses #summervibes

A tavaly visszavonult, 108-szoros magyar válogatott labdarúgó, Király Gábor kapustábora Balatonfenyvesen volt, majd ezt követően a pihenésre is jutott ideje. Király Balatonlellén az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozóval, Ungvári Miklóssal futott össze.

Király Gábor (balra) és Ungvári Miklós
Fotó: Instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?