OLDALVONAL

Itt a válasz, az Újpest ezért fogadja Szegeden a Vidit

Az előző héten az MLSZ játékra alkalmatlannak nyilvánította a Szusza Ferenc Stadiont. A lila-fehéreknek újra „albérletbe” kell vonulniuk.
  • Szerző: ST

A hétvégi Újpest-Ferencváros rangadó elmaradt, de kedden már Szegeden, a Szent Gellért Fórumban fogadja a Mol Fehérvárt az Újpest a labdarúgó Magyar Kupában. A fővárosi klub közleményt adott ki, a furcsának tűnő helyszínválasztás miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Szent Gellért Fórumban fogadja az Újpest a Vidit
Fotó: Facebook

„A derbi halasztását kértük a Ferencváros beleegyezésével, melyet az MLSZ jóvá is hagyott, hiszen ennyi idő alatt a rendőrség nem tudta vállalni a rangadó biztosítását. Így a MOL Fehérvár elleni kupa mérkőzésre kellett szintén rövid idő alatt helyet találnunk. Először természetesen Budapest és vonzáskörzete volt, melyen elindultunk, így megkerestük a Vasast, az MTK-t, Szolnokot, Dunaújvárost, a III. kerületi TVE-t, Csepelt, de sajnos vagy leterheltség miatt, vagy pedig a pálya hitelesítése miatt nem tudtak fogadni minket. Ezzel egyidőben persze vidéki vonalon is elindult a pálya kutatás, Győr, Szombathely, Debrecen, Szolnok és Szeged irányába. A leterheltség miatt Győr, Szolnok kiesett, Debrecen távolságban nem volt megfelelő, végül Szegedet választottuk, mert könnyebben megközelíthető Budapestről és a pálya, illetve a stadion adottságai is tökéletesen megfelelnek egy NB1-es mérkőzés lebonyolítására”
- írja az Újpest honlapja.

A kedden, 19.30-kor kezdődő mérkőzésre ingyenes buszjáratokat biztosít a klub a szurkolók számára.

És ezeket olvastad már?