SPORT

Tiszta vizet öntött a pohárba Hosszú Katinka édesapja, ez a véleménye lánya helyezéséről

Keresi az okokat Hosszú Katinka az olimpiai teljesítményére. A címvédő ezúttal ötödik lett 400 méter vegyesen.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, Hosszú Katinka ötödik hellyel kezdte az olimpiát, csakhogy címvédőként ennél többet várt magától 400 vegyesen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hiszen a bajnok úszónő évek óta egyeduralkodónak számított ebben a számban, így nem is csoda, ha a legjobb eredményét ettől várta.

Hosszú Katinkára és társai szigorú szabályok várnak

Budapest, 2021. május 22.
MTI/Kovács Tamás
Fotó: MTI

Ezúttal azonban nem tudta megközelíteni korábbi teljesítményét, de még nincs minden veszve, ugyanis bizonyíthat még a 200 vegyes, a pillangó és a hát számokban is.

„Összegyűltünk családilag, a nővéremékkel és Katinka unokatestvérével közösen néztük nálam a 400 vegyes döntőjét. Úgy láttam, hogy a lányom túlságosan erősen kezdte a futamot, a végére pedig elfogyott az ereje. Sajnos, rossz időt úszott”– nyilatkozta a Blikknek Hosszú István, aki telefonon beszélt gyermekével a finálét követően.

„Mit is mondhattam volna neki, minthogy fel a fejjel, Katinka! Nincs semmi gond, így is nagyon szeretlek. Tudja, hogy még van esélye a javításra, a többi számában ezerrel küzd majd azért, hogy érmet szerezzen. Nagyon drukkolunk neki itthonról.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?