SPORT

Hagyd otthon a készpénzt! Így fizethetsz a Puskás Arénában

Egyre több részlet derül ki a Puskás Aréna nyitómérkőzéséről. 16 nap múlva nyitja meg hivatalosan is a kapuit a stadion, a Magyarország-Uruguay meccsre 68 ezer embert várnak.
  • Szerző:

Pénteken és hétfőn délelőtt mindössze néhány óra alatt elfogyott mind a 68 ezer belépő a Magyarország-Uruguay labdarúgó-mérkőzésre. Nem csoda, a november 15-i találkozó a Puskás Aréna avatása, egyben Gera Zoltán búcsúmeccse lesz. Évtizedek óta nem volt ekkora tömeg hazai sporteseményen, így a szervezők már jó előre készülnek a hatalmas tömegre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az üzemeltető Nemzeti Sportközpontok (NSK) már jó előre jelezte, készpénzt felesleges vinni az új stadionba. A „Puskásban” – akárcsak Budapesten a Papp László-, vagy a Groupama Arénában – nem lehet majd készpénzzel fizetni. A drukkerek bankkártyával, Hellopay-kártyával, vagy arra alkalmas okostelefonnal tudnak majd vásárolni a büfékben és az árusoknál. A tervezők arra is gondoltak, hogy ne legyenek hosszú sorok, ezért összesen 45 büfé üzemel majd az eseményeken, mérkőzéseken és a későbbi koncerteken.

Fotó: MLSZ.HU

Érdeklődtünk az üzemeltetőnél, hogy milyen árakra készüljenek a drukkerek, de a pontos listáról, illetve a menüsorról még nem született végleges döntés. Információnk szerint erre egy héttel az összecsapás előtt kerül majd rá sor.

 

És ezeket olvastad már?