SPORT

Gyilkos nyolc nap, kőkemény sorozat áll a Fradi előtt

Az ősi rivális Újpest ellen kezdi meg rázós hetét a Ferencváros focicsapata. A zöld-fehérek a moszkvai és a fehérvári kirándulásuk előtt történelmet írnának a lilák ellen.
  • Szerző: sk

Két hét pihenő után belekezd kőkemény sorozatába a Ferencváros focicsapata. A Fradi nyolc nap alatt összecsap az NB I-ben az Újpesttel és a Fehérvárral, a két rangadó között pedig elutazik Moszkvába, a CSZKA elleni Európa-liga csoportmeccsre. Adott a kérdés, mennyire pihenteti majd játékosait a hazaiak ukrán mestere. Szerhij Rebrov kijelentette, a legbiztosabb az, hogy az Újpest ellen a legjobbak játszanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerhij Rebrov együttesére nagy meccsek várnak

„Tisztában vagyunk vele, hogy az Újpest elleni találkozó a csapat és a szurkolók számára is mindig a legfontosabb” – fogalmazott a szakvezető, aki negyedszer irányíthatja együttesét a lila-fehérek ellen. „Szó sincs arról, hogy bárkit is pihentetnénk a CSZKA Moszkva elleni meccs előtt. A legjobb állapotban lévő játékosok fognak játszani és céljuk a győzelem elérése lesz.”
Rebrov kiemelte, fontos, hogy a válogatott szünet miatt az eddigieknél többet pihenhettek a játékosok, akik így elmondásuk szerint kettőzött erővel készülhetnek a rangadóra.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?