KIAJOBB

Ilyen prémiumot még nem láttunk a magyar fociban

Jó hétvégét tudhat maga mögött Gazdag Dániel. A Honvéd labdarúgója két gólt lőtt a Puskás Akadémiának, csapata győzött, ő pedig egy új napszemüveggel gazdagodott.
  • Szerző: Ripost

Kedden és szerdán a 24. fordulóval folytatódik a labdarúgó NB I. Kedden három fővárosi csapat lép pályára, a Honvéd az MTK-vel találkozik, míg a Ferencváros a Diósgyőrt fogadja. A kispesti Gazdag Dániel folytathatja remek sorozatát.

Gazdag Dániel már a meccsen megkapta a napszemüveget

Gazdag Dániel már a meccsen megkapta a napszemüveget
Fotó: Nemzeti Sport

A 2020/21-es idényben a bajnoki és a Magyar Kupa-mérkőzéseken Gazdag Dániel szerezte a legtöbb gólt. A 24 éves kispesti középpályás 10 találatot jegyzett az NB I-ben, és ötöt termelt a kupában. Legutóbbi, a Puskás Akadémiának lőtt gólja egy új napszemüveget jelentett neki. Kétség kívül, különleges „prémiumról” van szó.

„Nagyon megtetszett nekem Batik Bence napszemüvege, de már nem lehetett sehol kapni” – mesélte a Honvéd honlapján Gazdag. „Először megpróbáltam megvenni tőle, de a meccs előtt felvetettem, ha gólt lövök és nyerünk, nekem adhatná. Belement a fogadásba. A szemüveghez egy gól is elég lett volna, a győzelemhez azonban nem, úgyhogy inkább lőttem még egyet, így meglett a szemüveg és a három pont is.”

A Honvéd 23 forduló után a kiesést jelentő 11. helyen áll a tabellán, de csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a Zalaegerszeg mögé. A kispestieknél februárban edzőváltás történt, immár Horváth Ferenc irányítja a csapatot, amely a Puskás Akadémia ellen nyert először az új trénerrel.

NB I, 24. forduló

Kedd

Kisvárda-Puskás Akadémia 15.15

Honvéd-MTK 17.30

Ferencváros-Diósgyőr 20.00

Szerda:

Mezőkövesd-ZTE 15.15

Újpest-Budafok 17.30

MOL Fehérvár FC-Paks 20.00

 

És ezeket olvastad már?