TÜZELŐÁLLÁS

Fogadási láz, a bukmékerek szerint elmarad az olimpia

A koronavírus terjedése a fogadóirodák fantáziáját is beindította.
  • Szerző: RIPOST

Döbbenetesen hangzik, de ha a fogadóirodák szorzóiból indulunk ki, akkor szinte biztosan elhalasztják a tokiói olimpiát. Olyan szintre emelkedett a koronavírustól való félelem, hogy a bukik már arra látnak nagyobb esélyt, hogy lefújják a viadalt, amelynek elég komoly üzenetértéke van.

Fotó: Getty Images

A világ legjobb bukmékerei ritkán tévednek, általában kiválóan lövik be az esélyeket, és jelenleg elég alacsony oddsszon kínálják az ötkarikás játékok halasztását. Csupán 1,66 és 1,72 közötti szorzókon tehetünk pénzt arra, hogy lefújják a játékokat. Eközben arra, hogy a tervek szerint, július 24-én elkezdődnek a küzdelmek a tétünk 2,1- és 2,3-szorosát fizetik. Szerintük ez a valószínűtlenebb kimenetel, ezzel keresnénk jobban.

Ugyanez a helyzet a labdarúgó Európa-bajnoksággal is. A világ legnépszerűbb fogadóirodái 1,83-as szorzóval kínálják, hogy elmarad az év legnagyobb foci seregszemléje. Ha gond nélkül megrendezik, arra minimum kétszeres oddsszokat ajánlanak, vagyis erre van a kisebb esély.

Érdekesség, a brit irodák egyelőre nem féltik a júniusi wimbledoni teniszviadalt, hiszen elég magas, ötszörös szorzót kínálnak a halasztásra. Ha ebből indulunk ki, akkor jó eséllyel megrendezik a Grand Slam-tornát. Az angol labdarúgó Premier League kapcsán sem aggódnak, a tétünk hatszorosát fizetik, ha idő előtt lefújnák a bajnokságot.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a legfrissebb közleményében jelezte, lehetséges, hogy nem az eredeti időpontban, hanem az év későbbi szakaszában rendezik meg a nyári tokiói játékokat. Ha így történik, akkor a bukiknak lesz igaza…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?