FOCI-VB

Meglepetés a vb-döntőben? Horvátország magyar gólkirálya csodát vár

Futács Márkó szerint a horvát csapat titka a csapategységben rejlik.
  • Szerző: HBK

Futács Márkó szerint a horvát labdarúgó-csapatnak ugyanannyi esélye van megnyerni a vasárnapi világbajnoki döntőt, mint Franciaországnak. A magyar csatár 2017-ben gólkirály lett a helyi Hajduk Split színeiben, ha valaki, ő nagyon jól ismeri déli szomszédainkat.

„Ami látszik, hogy a horvátok nagyon tudnak egymásért küzdeni, a titkuk a csapategységben rejlik. A Luka Modric és Ivan Rakitic által fémjelzett generációnak ez lehet az utolsó nagy dobása világbajnokságon, biztosan kettőzött erővel küzdenek majd az aranyéremért” – válaszolta a %RIPOST% kérdésére Futács Márkó.

A horvátokat sokan féltik attól, hogy hullafáradtan érkeznek meg a döntőre, hiszen a kieséses szakaszban kétszer büntetőkkel nyertek, és Anglia ellen is hosszabbítás után győztek.

„Én úgy gondolom, hogy lassan átesnek a holtponton. Most minden sztár betölti az utolsó energiabombákat, és beleadnak mindent a döntőben. A finálé előtt 50 százalékra saccolom a horvátok győzelmi esélyét” – mondta lapunknak Futács, aki a jelenlegi keretből két sztár ellen játszhatott. Filip Bradaric a Rijekában, Dominik Livakovic a Dinamóban játszik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?