OLDALVONAL

Ez aztán a meglepetés, Shane Tusup lesz Dzsudzsák Balázs edzője

Az amerikai úszóedző Bogdán Ádám és Szoboszlai Dominik után újabb magyar sztárfocista felkészülését segíti.
  • Szerző: GG

Shane Tusup irányításával folytatja felkészülését a jelenleg klub nélküli Dzsudzsák Balázs. Az amerikai tréner és a válogatott szélső együttműködése a fizikális felkészülésre irányul – írja a eurosport.hosszabbitas.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dzsudzsák Balázs
Fotó: MTI

„Korábban többször eljátszottam a gondolattal, hogy felhívjam Shane-t, de valahogy ez mindig elmaradt. Aztán egy hete végül megtörtént a nagy találkozás. Elbeszélgettünk, szóba került mindkettőnk pályafutása, én elmondtam, hogy még mindig komoly célok lebegnek előttem, ő pedig biztosított arról, hogy tudna nekem segíteni. A pályafutásom ezen szakaszában szerettem volna, ha egy erős, kemény, elismert szakember irányítja a fizikális felkészülésemet. Sikeres karriert tudhatok eddig magam mögött, ahogy Shane is komoly sikereket ért el az úszásban, újabban pedig a labdarúgásban is. Tudom, hogy kemény munkával mit ért el a sportolóival, bízom a szakértelmében. Hiszek abban, hogy az élet nem véletlenül hozza össze az embereket egymással, biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen alakul majd a közös munka”
- nyilatkozta Dzsudzsák a portálnak.

Shane Tusup
Fotó: Instagram

Dzsudzsák és Tusup már megkezdték a közös edzéseket.

„Az első foglalkozás nem is alakulhatott volna jobban, Balázs bizonyította, hogy világklasszis sportoló, de nem is vártam mást tőle. Profi hozzáállással végezte a feladatokat, az új mozdulatokat is sikerült hamar elsajátítania, nem kíméltem, de állta a sarat. Úgy gondolom, hogy a tehetségével és élsportolói mentalitásával, valamint a hozzáértő munkával jó esély van arra, hogy hamarosan az eddigi legjobb Dzsudzsák Balázst lássuk viszont a pályán„
- mondta el Tusup.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?