OLDALVONAL

Elolvadsz a fotótól, így szurkolt Gulácsi kisfia a papának

Történelmi sikert aratott Gulácsi Péter. Az RB Leipzig kapusa az első olyan magyar labdarúgó, aki bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A hálóőr egyéves kisfia odahaza, Gulácsi-mezben szurkolt édesapjának.
  • Szerző: Ripost

Az RB Leipzig 2-1-re legyőzte az Atlético Madridot a Bajnokok Ligája második lisszaboni negyeddöntőjében. A lipcseiek kapuját szokás szerint Gulácsi Péter védte, aki történelmi sikert aratott: ő az első olyan magyar labdarúgó, aki klubcsapatával bejutott a legjobb négy közé a BL-ben. Magyar futballista eddig csak BL-negyeddöntőben szerepelt, a 2006/07-es szezonban Fehér Csaba a holland PSV Eindhovennel a legjobb nyolc között búcsúzott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gulácsi Péter
Fotó: AFP

Amíg Gulácsi Péter csütörtök este az RB Leipzig kapujában remekelt, addig családja otthon szurkolt neki. Felesége, Vígh Diána az Instagramon két fotóval számolt be arról, hogy miként élték meg gyermekével a sikert. A párnak 2019. június 23-án kisfia született, az egyéves Gulácsi Dominik Zoltán pedig édesapja nevével ellátott mezben, igazi drukkerként ünnepelt. Habár a sárga kapusmez Dominik bokáig ért, a fiúcska boldogan, magasba lendített karral mosolygott.

Fotó: Instagram

„Bajnokok Ligája-hangulat, úristen, nincsenek szavak. Történelmet írnak” – írta a fotókra Vígh Diána, és ez duplán igaz, hiszen Gulácsi mellett az RB Leipzig is először jutott be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

Az RB Leipzig a fináléba jutásért azzal a Paris Saint-Germainnel találkozik, amelynek Lőw Zsolt a pályaedzője. Ez azt jelenti, hogy biztosan lesz magyar résztvevője az augusztus 23-i lisszaboni döntőnek. Európai kupasorozat fináléjában utoljára Gera Zoltán személyében léphetett pályára magyar játékos, aki 2010-ben az Európa-liga döntőjében szerepelt.

Tegnap a Bayern München-Barcelona BL-negyeddöntőt lapzártánk után játszották, míg ma este a Lyon a Manchester Cityvel találkozik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?