OLDALVONAL

Elképesztő időpont, ekkor edzettek Shane Tusupék Egerben

Shane Tusup és csapata – Szilágyi Liliána, Bujdosó Zsombor, Naná Almeida, Wojciech Wojdak – a következő három hétben Egerben készül fel.
  • Szerző: ST

Az úszók már megszokták, hogy a napi első tréningjük kora reggel van, de az amerikai edző új dimenzióba helyezte ezt. Tusupék hajnal 3-kor már a konditeremben végezték a súlyzós gyakorlatokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Shane Tusup (balra) és csapata
Fotó: Instagram

„Az történt, hogy az uszodában reggel hat órától van helyünk. Az olimpiai felkészülésünk szerint úszás előtt kondizás van, emiatt már hajnali háromtól edzünk. Mit ne mondjak, értelmet nyert a mondás, miszerint dolgozz, amíg mindenki alszik”
– írta Tusup egyetlen magyar válogatott úszója, Szilágyi Liliána.

Történt a helyzet, hogy az uszodában reggel 6 órától van helyünk. Az Olimpiai felkészülésünk szerint úszás előtt kondi kell hogy legyen....SZÓÓVAL hajnali 3-tól nyomatjuk a dolgot...mit ne mondjak igencsak értelmet nyer a mondás miszerint dolgozz amíg mindenki alszik👌🏼🔥🤙🏼😏 TGIF, with a 3AM start at the gym...yepp we are working while everyone is sleeping, howwwss that?!🤪🤪🔥🤙🏼 #workhard #gym #swimming #chaseyourdreams #3am #swimmers #darkhorse #tgif

Tusup és csapata miatt egyébként már egy közlemény is figyelmezteti az uszodába járókat arra, hogy az edzőtábor miatt bizonyos időszakokban csak korlátozott számú pályát tudnak biztosítani.

És ezeket olvastad már?