SPORT

Elek Gábor is elkapta a koronavírust

Pozitív lett Elek Gábornak, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának koronavírustesztje.
  • Szerző: rp

Megfertőződött a koronavírussal Elek Gábor! A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint emiatt kérdéses, hogy a szakember csatlakozhat-e az olimpiai kvalifikációs torna előtti, március 14-én kezdődő edzőtáborhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elek Gábor is elkapta a koronavírust

Elek Gábor is elkapta a koronavírust (Fotó: MTI)

„Folyamatos kapcsolatban vagyunk Elek Gáborral és a szakmai stábbal, amennyiben szükséges lesz, az olimpiai selejtező előtt és alatt a szövetség biztosítani fogja a megfelelő és hatékony technikai összeköttetést a szakember és a csapat között” – mondta Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke.

A sportvezető arról is beszélt, hogy Danyi Gábor edző, Görbicz Anita szakmai tanácsadó, Bakos István kapusedző, Holanek Zoltán erőnléti edző, valamint a csapat melletti minden egészségügyi és a technikai szakember felkészül arra az eshetőségre is, ha a szövetségi kapitány nem tud ott lenni győri tornán – írta meg az origo.hu.

A házigazda magyarok mellett a kazah, az orosz és a szerb válogatott vesz részt a tornán, melynek első két helyezettje jut ki az idén nyárra halasztott tokiói olimpiára.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?