OLDALVONAL

Elárulta életcélját Lewis Hamilton: meglepő, de semmi köze a Forma1-hez

A világbajnok versenyző mindenkit meglepett, mert állítása szerint már lenyugodott és szeretne családot alapítani.
  • Szerző: Ripost

A két héttel ezelőtti Amerikai Nagydíjon hatodik világbajnoki címét begyűjtő Lewis Hamilton kijelentette: „Csak csütörtöktől vasárnapig tartozom a Forma–1-es mezőnyhöz.„

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A Mercedes 34 éves pilótája arra utalt, hogy a többi napon igyekszik átlagos emberként élni. Persze amennyire az évi 46 millió dollárt (14 milliárd forintot) kereső szupersztár hétköznapi lehet. A korábban a nőügyeivel és a néhány napos amerikai kiruccanásaival címlapokra kerülő brit versenyző a saját bevallása szerint lehiggadt.

”Boldogabb vagyok, mint eddig bármikor. Imádom a munkámat, az F1-et, és nagyszerű volt, hogy Austinban a hozzám közel állókkal ünnepelhettem. A család mindig a legfontosabb volt számomra„ – nyilatkozta a tegnapi szabadedzésekkel kezdődött brazil hétvége előtt Hamilton. ”Egy nap én is szeretnék megfelelő társat magam mellé és természetesen gyerekeket. Talán ez a legnagyobb célom„ – idézi a Blikk.

A pilóta hiába nyerte meg a vébétrófeát, a motivációja mit sem változott.

”A szezon utolsó két futamán is a legjobb akarok lenni. És igyekszem megszerezni az első rajtkockát is. Mondjuk, egy olyan álomkörrel, mint amit a 2018-as szingapúri időmérőn autóztam. Ott majdnem elértem a tökéletességet, pedig ilyen a mi sportágunkban nincs. Mindennap új célokat tűzök ki magam elé, és folyamatosan azt mondogatom magamnak, hogy még több kell. Csak így lehet előrébb és előrébb jutni„ – jelentette ki.

A versenyző ugyanakkor már várja a téli szünetet.

”Sajnos nagyon rövid a pihenőidő, de igyekszem maximálisan kihasználni. Majd lógatom a lábamat és sokat játszom a kutyáimmal. Remélem, hogy még sokáig egészséges maradok, s mindennap lesz lehetőségem nevetni. Élvezni szeretném azt a csodát, amit életnek nevezünk„ – mosolygott Hamilton.

És ezeket olvastad már?