SPORT

Elárulta a bennfentes, ez történt Fucsovics Marcival

A korábbi botrányos időszak után végre újra jó sorozatban van a magyar teniszező.
  • Szerző: sk

Fucsovics Marci eddig megismétli két évvel ezelőtti csodás teljesítményét az ausztrál teniszbajnokságon. A magyar játékos nagyon simán nyerte meg harmadik mérkőzését, az amerikai Tommy Pault verte 6:1, 6:1, 6:4-re, s ismét a korábbi világelső Roger Federer ellen játszhat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

 

2018-ban szintén a nyolcaddöntőig jutott Marci, aki azóta többször is mélyponton volt. Most úgy tűnik, kilábalt belőle. Ez is lehet a siker titka.
„Voltak körülötte negatív emberek, akik hátráltatták őt. Őket kirúgta Marci, vagy a stáb, s végre nyugalom van körülötte – mondta lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki hozzátette, az is jót tett, hogy a játékos visszatért a válogatottba. – Senkinek sem hiányzott a balhé, de legfőképpen Marcinak nem. Most látjuk, mi történik akkor, ha csak a játékra koncentrál, s emellett esetleg még szerencséje is van.”
Úgy tudjuk, hogy sokat segít edzője, Nagy Zoltán jelenléte is. Korábbi mestere, Oliver Thauma például el sem tudta kísérni őt az amerikai versenyekre, mivel saját hibájából évek óta nem kapott vízumot a tengerentúlra. Őt Fucsovics és stábja akkoriban úgy alkalmazta, hogy tudtak a problémájáról…

És ezeket olvastad már?