OLDALVONAL

Ezekkel a képtelen tippekkel nagyot szakíthatsz az Eb-döntőn

Szó szerint mindenre (is) lehet fogadni a ma esti Európa-bajnoki döntővel kapcsolatban. Így hozhat egy rakat pénzt az Olaszország-Anglia találkozó...
  • Szerző: Buster

Minden bizonnyal remek napot zárnak ma a sportfogadással foglalkozó internetes portálok és persze sokan tippelgetnek majd a lottózókban is, hiszen vasárnap este eldől, melyik nemzet nyeri a futball Európa-bajnokságot. Ha a lehetetlenre fogadsz, egy szekérderéknyi pénzt is nyerhetsz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eb-döntő

Ma este kiderül, hogy Anglia, vagy Olaszország lesz -e az Európa bajnok

Ha csak az alaptippekben gondolkodsz a ma esti Eb-döntő kapcsán, a kis tétes fogadások biztosan nem dobják majd meg a kosztpénzt, hiszen eléggé kiegyenlítettek az odds-ok. Valamivel esélyesebbnek teszik az angol válogatottat, hiszen ők hazai közönség előtt lépnek majd pályára, de forma tekintetében eléggé kétesélyes a mérkőzés. Vagyis semelyik sportfogadással operáló oldalon sem becsülik alá az olasz válogatottat.

Olaszország győzelme: 3.30

Anglia győzelme: 2.60

Döntetlen: 3.00

Az alapok után nézzük, mennyit fizetnek, ha így vagy úgy bejön a lehetetlen!

Az első kiugróan magas odds, vagyis 51-szeres szorzó, ha 4 vagy annál nagyobb gólkülönbséggel zárul a mérkőzés.

Ha az angoloknál játszó Walker Kyle gólt lő, sárga lapot kap és nyer a csapata, 151-szeres pénz üti a markát annak, aki erre a képtelen kombinációra fogadott. Egy ezrest tuti megér...

Ha a játékvezetőt a mérkőzés alatt lecserélik, a tét 51-szeresét fizetik ki annak, aki erre fogadott.

Szinte már gazdagnak is érezheti magát, aki komolyabb összeggel fogad arra, hogy a meccs alatt legalább egy piros lapot kiosztanak, elhibáznak legalább egy büntetőt és akad majd olyan játékos, aki a saját hálóját veszi be. Ha mindez megtörténik, 201-szeres szorzóval számolhat a szerencsés.

A fentieknél is brutálisabb lóvé jár annak, aki arra teszi fel a pénzét, hogy Ciro Immobile gólt szerez, gólpasszt ad, miközben Frederico Chiesa kapufára perdíti a labdát, Nocolo Barella pedig lapot érő hibát vét. Ez a nem éppen papírforma eseménysorozat 351-szeres szorzóval fut.

Aki még ennél is jobban hisz a mesékben, az arra fogad, hogy Ciro Immobile beveszi a kaput, ad egy gólpasszt, Dominico Berardi kapufát talál, míg Leonardo Bonucci lapot kap. Ez esetben ugyanis a tét 401-szeresére számíthat.

Na, akkor fogadjunk!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?