OLDALVONAL

Drámai időszak után tért haza Olaszországból a magyar sztársportoló

A magyar válogatott kosárlabdázó, Vojvoda Dávid hetekig élt a lakásába zárva Olaszországban.
  • Szerző: ST

A Pallacanestro Reggiana légiósa, Vojvoda Dávid a koronavírus-járvány miatt ragadt Olaszországban, ahonnan most kölcsönautóval tudott visszatérni Magyarországra. A nagybátyja balatoni nyaralójában került hatósági karanténba – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vojvoda Dávid
Fotó: MTI

„Hálás vagyok a Hertz autókölcsönzőnek a segítségért. Szerencsére sima volt az út, biztonságban haza tudtam jönni. Az autópályákon szinte senki nem volt, csupán egy-két kamiont láttam. A szlovén határnál megmérték a testhőmérsékletemet. Mivel nem voltam lázas, nyomban továbbengedtek. Magyarországra érkezve volt némi papírmunka, megkaptam a karanténkötelezettséget jelző piros cetlit, de a határellenőrök segítőkészek voltak” – mondta el a Blikknek a kosaras.

Vojvoda elmondta, hogy nagyon nehéz időszakot élt át Olaszországban, a lakásban ült és olvasta a szörnyű híreket a járványról.

A 29 éves sportolónak április 18-án jár le a hatósági karanténja, ezt követően láthatja újra feleségét és gyermekét.

Hosszú napok-hetek után végül sikerült hazajutnom Olaszországból a magyarországi Hertz autókölcsönző közreműködésével és jóvoltából, amit ezúton is nagyon köszönök Nekik! Nélkülük nem ment volna! 🙏🏻🏀⛹🏻🚘 #hertz #hertzhungary #rentacar #nationalteam #basketball #davidvojvoda

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?