TÜZELŐÁLLÁS

Ronaldónak elege van, örömmel visszatérne Manchesterbe

Könnyen lehet, hogy ez a nyár Cristiano Ronaldóról fog szólni, aki sajtóhírek szerint örömmel visszatérne korábbi klubjához, a Manchester Unitedhez.
  • Szerző: Ripost

Cristiano Ronaldónak tetszik az ötlet, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez – írja a The Sun. A portugál sztár jelenleg a Juventusban szerepel, de 2003 és 2009 között komoly sikereket aratott az angol csapattal. Manchesteri mezben nyerte az első Aranylabdáját, és velük hódította el először a Bajnokok Ligája trófeáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cristiano Ronaldo újra a Manchester United játékosa lehet

Cristiano Ronaldo újra a Manchester United játékosa lehet
Fotó: AFP

A The Sun a Gazzetta dello Sportra hivatkozik, az olasz lap úgy tudja, Ronaldo nem érzi jól magát a torinói klubnál, és örömmel visszatérne az Old Traffordra. Jövőre jár le a szerződése, vagyis ezen a nyáron még fizetnie kellene érte az angoloknak.

Ronaldo 2018-ban a Real Madridtól került a Juventushoz, amellyel sikertelen maradt a nemzetközi porondon, minden évben idő előtt kiesett a Bajnokok Ligájából. A torinói klub anyagi nehézségekkel küzd, és örömmel megszabadulna Ronaldo bérétől.

Az ötszörös aranylabdás portugál sztárt a másik korábbi csapatával, a Real Madriddal is kapcsolatba hozták. A spanyolok elnöke, Florentino Perez szimpla pletykának minősítette a hírt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?