TÜZELŐÁLLÁS

Véres dráma, Cristiano Ronaldo fodrászát bedrogozva gyilkolta meg a szeretője

Két évvel a brutális mészárlás után áll bíróság elé Svájcban a könyörtelen brazil férfi. Hidegvérű gyilkos rajzolódik ki a vádiratból.
  • Szerző: Ripost

Két évvel ezelőtt, 2019. november 1-jén egy zürichi hotelszobában gyilkolták meg a portugál Ricardo Marques Ferreirát, aki többek között a sztárfocista Cristiano Ronaldo fodrásza és sminkese volt. Az elkövető most bíróság előtt felel brutális tettéért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cristiano Ronaldo fodrásza volt

Cristiano Ronaldo fodrásza volt
Fotó: Twitter

Az agyba-főbe vert holttestet egy takarítónő fedezte fel a vérben úszó apartmanban – emlékeztet a svájci Blick. A 41 éves brazil férfi és Ronaldo honfitársa a vádirat szerint együtt érkezett utóbbi szállására, ahol szexeltek és drogot fogyasztottak. Kora reggel aztán tisztázatlan okból összeverekedtek. Ütötte-rúgta a fodrászt, majd egy késsel többször is leszúrta, de az áldozat koponya- és gégetörést is szenvedett.

A vérfürdő után az elkövető „különösen hidegvérű és kegyetlen” volt; a brutális gyilkosság után tiszta ruhákba bújt, és áldozata bőröndjével, busszal hazament. Másnap vették őrizetbe, azóta vizsgálati fogságban ült.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?