SPORT

Női fürdőruhában zavarta meg a Super Bowlt a perverz férfi

Ezúttal a Super Bowlt zavarta meg az orosz férfi, aki korábban a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében okozott hasonló botrányt.
  • Szerző: Ripost

Pár percre félbeszakadt a Tampa Bay Buccaneers-Kansas City Chiefs Super Bowl-meccs, amikor egy férfi rózsaszín női fürdőruhában rohant a pályáraírja a The Sun. Jókora botrány lett a dologból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Botrány. Bikiniben futott a pályára a Super Bowl meccsen

Bikiniben futott a pályára a Super Bowlon
Fotó: Twitter

A férfi, Vitalij Zdoroveckij nem először okozott balhét, két éve az exét, Kinsey Wolanskit vette rá hasonló őrültségre. A 2019-es Liverpool-Tottenham Bajnokok Ligája-döntőn a szőke hölgy futott be a pályára. A pár azóta szakított, így az orosz férfi ezúttal maga vállalta a botrányt a Super Bowl-meccsen.

Zdoroveckij ezúttal a saját weboldalát reklámozta a fürdőruháján, és elég szép távolságot tett meg a pályán, mire a biztonságiak végül leteperték.

A döntőt a Tampa Bay Buccaneers nyerte, miután 31-9-re győzött a címvédő Kansas City Chiefs ellen. Tom Brady, a floridaiak irányítója – aki tavaly húsz év után hagyta el a New England Patriots csapatát – tizedik nagydöntőjében a hetedik bajnoki címét ünnepelhette. A Tampa Bay története során másodszor nyerte meg a Vince Lombardi-trófeát.

És ezeket olvastad már?