OLDALVONAL

Bébibumm a magyar válogatottnál, négy focista is apa lett idén

Eseménydús éve volt a magyar labdarúgó-válogatott játékosainak, az Eb-pótselejtező kiharcolása mellett az új Puskás Arénában is pályára léphettek.
  • Szerző: ST

A keret négy klasszisának azonban nemcsak emiatt volt emlékezetes a 2019-es év, hiszen Gulácsi Péter, Dibusz Dénes, Botka Endre és Kalmár Zsolt is apa lett idén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elsőként a német Leipzig kapusáshoz, Gulácsi Péterhez érkezett meg a gólya, még júniusban.

A kis Gulácsi Dominik Zoltán már a Leipzig stadionjában is járt:

First of many👶🏻⚽️ #footballfamily #myteam Another 3 points in the bag😉#PG1🇭🇺

Ezt követően az ebben az évben két súlyos sérülést is elszenvedő Kalmár Zsolt lett édesapa. A középpályás ráadásul a nyáron hosszabbított szerződést a DAC együttesével.

Kalmár Zsolt és kisfia, Noel:

A Ferencváros bombaformában védő hálóőre, Dibusz Dénes október végén foghatta meg először kisfiát. A 29 éves kapus nem sokkal később a kezdőcsapat tagjaként védte a magyar válogatott kapuját a Puskás Aréna avatómérkőzésén, Uruguay ellen.

Dibusz Dénes kisfiával, Bencével:

Megszületett Dibusz Dénes kisfia, Dibusz Bence 😍 Gratulálunk, sok boldogságot és örömet kívánunk! 💚 - Congratulations to @dnash1990 for his newborn son, Bence! 😍💚 #newbornson #dibusz #fradibaby #congratulations #congrats #ftc #fradi #ferencvaros

Dibusz ferencvárosi csapattársa, Botka Endre sok szerepet kapott idén a klubjában, az Európa-liga csoportkörében is pályára lépett. November második felében született meg a kisfia.

Botka Endre kisfia édesapja nevét kapta:

Néhány perce megérkezett közénk a legkisebb Botka Endre.❤️❤️Életem szerelme nagyon ügyes volt, és Hála Istennek mind a ketten jól vannak🙏🙏 @szasza0

A négy apuka sok erőt meríthet majd a kis csöppségekből a 2020-as fociszezonra.

És ezeket olvastad már?