OLDALVONAL

Ezt mondta a kirúgott kapitány az óriási magyar siker után

A férfi kosárlabda Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjának első fordulójában a magyar válogatott 77–75-győzött az Európa-bajnoki címvédő Szlovénia ellen Szombathelyen.
  • Szerző: ST

A nemzeti csapatot hét éve irányítja Ivkovics Sztojan. Az 54 esztendős tréner a a hétvégi, Ukrajna elleni Eb-selejtező után távozik a posztjáról. Ivkovics az Eb-címvédő szlovének elleni sikert követően elárulta, hogy mi volt a válogatott titka.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ivkovics Sztojan
Fotó: MTI

„Azért a szlovénoktól hiányoztak világsztárok, akik lehet, hogy egyedül is meg tudtak volna verni minket. De azért ez a csapat is nagyon komoly, heten-nyolcan játszanak a spanyol, olasz és török bajnokságban, a Barcelonában és a Real Madridban. Azért Hanga Ádám miatt tudjuk, hogy milyen szint ez. Úgyhogy büszkék lehetünk. Ki-ki meccs volt, kitettünk magunkért, ahogy az elmúlt nyolc évben is, ezt tőlünk senki nem tudja elvenni. Sokan nem értik, hogy ez egy család, ahol a legjobb fej embereknek kell ott lenniük. Nálunk, amikor jön a gikszer, mindig jobban kijövünk belőle, mint az ellenfél, mert jobban összezárunk” – mondta el Ivkovics Sztojan, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az Nso Tv-nek.

És ezeket olvastad már?