SPORT

Komplett idiótát csinált Ronaldóból a barátja

Kólabotrány újratöltve. Megihlette Cristiano Ronaldo a hajdani csapattársát. A korábbi klasszis videója láttán a portugál világsztár is könnyezve kacaghat.
  • Szerző: Ripost

Örök bohóckodásáról, jó kedélyű Instagram-videóiról híres Patrice Evra, aki most két jó barátját, korábbi csapattársait vette célkeresztbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Patrice Evra mindig kapható az ökörködésre

Patrice Evra mindig kapható az ökörködésre
Fotó: Instagram

A 2018-ban visszavonult balhátvéd Paul Pogbával a francia válogatottban és a Juventusban, Cristiano Ronaldóval pedig a Manchester Unitedben játszott együtt. Előbbi most óriási botrányt okozott az Európa-bajnokságon, azóta is mehet a haddelhadd az UEFA és a szponzorai között. Budapesti sajtótájékoztatóján ugyanis fintorogva pakolta félre az asztalra készített kólásüvegeket, és hívta föl a figyelmet a vízivás fontosságára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés

Pedig nem volt mindig ilyen finnyás: a cégeket illető környezetvédelmi kritikák ellenére volt ő már jó pénzért a Coca-Cola és a Pepsi reklámarca is...

A tornát óriási összegekkel szponzoráló Coca-Cola részvényeinek összértéke erre félóra alatt négymilliárd dollárt (1150 milliárd forint) estek.

Később Pogba is így tett egy üveg Heineken-sörrel, sőt az olasz csapat hőse, Manuel Locatelli is látványosan vízre cserélte a kólákat.

Evra most Ronaldónak és Pogbának üzent a maga módján:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Patrice Evra (@patrice.evra) által megosztott bejegyzés

„Az én Eb-sajtótájékoztatóm, mint Cristiano Ronaldo és Paul Pogba testvéreimé”

- viccelődött Evra a fenti videójával.

És ezeket olvastad már?