SPORT

Botrányvideó a Super Bowlról: bilincsben rángatták ki a tangás csajt

Még lefogva is vetkőzni próbált. Nem mutatták a tévében, de a lelátóról készültek felvételek a magamutogató hölgy leteperéséről.
  • Szerző: vav

Nem csak a félidei show főszereplői, Shakira és Jennifer Lopez öltöztek lengén a magyar idő szerint hétfőre virradóra, Miamiban megrendezett 54. Super Bowlon. A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét csak az Egyesült Államokban 102 millióan, világszerte pedig majd' egymilliárdan nézték. Ezt a publicitást akarta világhírre – és persze Instagram-követők millióira – váltani Kelly Kay.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ami a tavalyi Bajnokok Ligája-döntőn pályára rohant Kinsey Wolanskinak sikerült (azóta is jól megél 3,5 milliós rajongótáborából), az most nem jött össze a rá sok szempontból hasonlító Kellynek.

Fotó: Instagram/kellykay

Őt már a pálya szélén elcsípték és némi közelharc után megbilincselve kivezették. Ráadásul a tévéadásban kínosan ügyeltek arra, hogy egy pillanatra se mutassák. A lelátóról azonban készültek róla fotók, sőt egy videó is. Az alábbi felvételeken jól látszik: még közrefogva, bilincsben is igyekezett felhúzni a ruháját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Do what you want, when you want, life’s too short to have regrets ☄️ Thanks @nfl for having me ‼️? @vitalystreaking

Kelly Kay (@kellykay) által megosztott bejegyzés,

„Tedd, amit csak akarsz, és amikor csak akarod, az élet túl rövid ahhoz, hogy bármit is megbánj”

- üzente Kelly.

Mint kiderült, ugyanazt az erotikus weboldalt próbálta reklámozni, amit ügyesebb „kolléganője” tavaly a BL-finálén.

„14 órával azután, hogy Kelly betört a Super Bowlra, végre elengedték„

- írta a portál tulajdonosa az Instagramon, hozzátéve: egy srácnak a lefújás után sikerült befutnia a pályára. Neki gratulált, és 3000 dollárt (900 ezer forint) ajánlott föl annak, aki a március 1-jéig a legmenőbb videót tölti föl arról, hogy megzavart egy profi sporteseményt.

És ezeket olvastad már?