SPORT

Alulöltözötten sétált be az élő videóba az F1-sztár szexi felesége

Elvitte a show-t Vivian lába. Rosberg éppen videokonferencián beszélgetett Roberto Carlosékkal, amikor a neje köntöskéjében „százmilliók” elé lejtett. Ijedten ugrott ki végül a képből.
  • Szerző: vav

Nagy derültséget keltett Nico Rosberg felesége. A Forma-1 2016-os világbajnoka virtuális autóversenyen vett részt többek között David Coultharddal, Robert Doornbosszal és a brazil focilegenda Roberto Carlosszal, és a Formula 1 Twitter- és YouTube-oldalán éppen velük beszélgetett élő videochaten – amikor mögötte besétált a képbe a neje:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zokniban és fehér köntösben tett-vett a háttérben, mire a többiekből kitört a röhögés. A versenyen egyébként győztes Rosberg észbe kapva szólt gyermekei anyjának:

„Élőben vagy, éppen százmillióan néznek téged”

- figyelmeztette Viviant, aki erre ijedten kiugrott a képből.

Fotó: Instagram

 

Korábban a Ferrari-pilóta Charles Leclerc is kellemetlen helyzetbe került az online játék miatt. A barátnője, Charlotte Sine nem tudott bemenni az otthonukba, mert Leclerc a szimulátorozás közben nem figyelte a telefonját, a fejhallgató miatt semmit sem hallott. A lány majd' félórát várt az ajtó előtt, s végül pénzért regisztrálnia kellett egy Twitch-fiókot, amin keresztül a chaten ráírt szerelmére: engedje már be.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?