SPORT

A pályán rontott rá Ronaldóra rajongója

Nem fogod elhinni, mit tett a sztár.
  • Szerző: KM

Cristiano Ronaldo ismét megmutatta emberi oldalát. Ugyanakkor komoly aggodalomra is adhat okot, ami vasárnap este történt. Portugália 0:0-ás döntetlent játszott Ausztriával, mindezt úgy, hogy a portugáloknak számos helyzetük adódott, hogy eldöntsék a mérkőzést.

Cristiano Ronaldo még 11-est is rúghatott, igaz, a kapufára vágta azt. A portugálok így ismét egy ponttal gazdagodtak csak, és továbbra is nyeretlenek az F-csoportban, így szerdán, a magyar válogatott ellen szerezhetik csak meg a csoport-elsőséget egy esetleges győzelemmel.

 

Egy ilyen mérkőzés után történt az, ami egyrészt felemelő, másrészt megrázó is egyben. A lefújást követően szinte egy pillanat alatt termett ott egy szurkoló Ronaldo mellett, hogy megkérje, készítsenek egy közös képet. A biztonsági szolgálat emberei is későn reagáltak, hiszen a rajongó bőven leelőzte mindnyájukat.

 

Ronaldo pedig, még mielőtt elvonszolták volna az élete álmáért a kockázatot is vállaló férfit, leintette az őröket, hogy a láthatóan extázisban lévő srác elkészíthesse élete képét. Olyannyira zavarban is volt, hogy hosszas keresgélés után sikerült ez csak neki. Majd ki is vezették a zöld gyepről, miközben mindvégig zokogott örömében.

 

Más kérdés: mi lett volna ha a férfi szándékai nem ennyire „nemesek”?  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?