SPORT

Szexi magyar lányokat csodál a röplabdavilág - Fotók

Dobi és Dékány több tekintetben is a világ élvonalába tartozik.
  • Szerző: PB

A magyar női röplabda-válogatott sorozatban másodszor jutott ki az Európa-bajnokságra. Ennek apropóján összegyűjtöttük a sportág szépségeit, természetesen a hölgyeket. Szubjektív listánkban persze a magyarok a főszereplők.

 

Dobi Edina

A magyar női röplabda válogatott modellként is dolgozó játékosa világszinten az egyik legjobb center, de képtelenség csak a játékára figyelni. Csak szurkolunk, hogy ugorjon már fel blokkolni… Csoda, hogy „bestia” a beceneve?

Dékány Bernadett

Egy ütős ütő a listánk második magyarja. A magyar bajnok röplabdás szintén a kerek formák megszállottja és most már mi is azok vagyunk.

Winifer Hernandez

Sokak szerint a világ legszexibb röplabdás lánya, szerintünk maximum a harmadik. De tény, hogy a dominikai szépség aktívan építi modellkarrierjét is, vagy csak szimplán szereti mutogatni magát. A férfiak legnagyobb örömére.

Vilmarie Mojica

A puerto ricó-i szépség a 2012-es londoni olimpia legjobb feladója volt, talán az ellenfelek is leragadtak csodás idomain, és nem figyelték, merre teszi a labdát. De hát ki tud erre figyelni?

Myrthe Schoot

A holland válogatott liberója Európa-bajnoki ezüstérmes, szakmailag ez a legjobb eredménye, de emberileg sok tekintetben aranyérmes lenne.

Folytatás a következő oldalon!


Thaísa Menezes

Két olimpiai arany lapul a zsebében, de nem csak ezért megközelíthetetlen, a képek láttán igazi nagyágyúnak kell lennünk, hogy a lába nyomába érjünk.

Kelsey Robinson

Az amerikai röpis „csak” világbajnok, de azért Rióból elhozott egy bronzot csapatával. Az ütő ráadásul újságíró szakon végzett, ezért elég profin kezeli a közösségi médiát.

Robin de Kruijf

De Kruijf együtt nyert Eb-ezüstöt Schoottal, de van neki még egy ebből az éremből ezen kívül. Nagy trófeahalmozó, vélhetően az aktív pályafutásának befejezése után is jönnek majd az eredmények…

Maja Ognjenovic

A szerb feladó igazán szomorú volt a nyáron, hisz válogatottja alulmaradt Kínával szemben az olimpiai döntőben. De ilyen alakkal nincs ok a panaszra.

Clarisa Sagardia

Az argentin hölgy esetében sajnos nem tudunk világraszóló eredményeket felsorolni, de ilyen kép után ki olvasná el?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?