SPORT

Árulkodó fotó a titokzatos barátnőről, Schumacher fiára rálelt a szerelem

Kiderült, ki a Mick Schumachertől még az F1-pályán is szinte elválaszthatatlan lány.
  • Szerző: Ripost

Miközben nővére, Gina-Maria már az esküvőjére készül, Mick Schumachert sem csak a közelgő Forma-1-es bemutatkozása tartja lázban. A hétszeres világbajnok Michael Schumacher 21 éves fiát nemrég lencsevégre kapták a nyilvánosság elől eddig rejtegetett barátnőjével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mick Schumacher a barátnőjével mutatkozott

Mick Schumacher a barátnőjével mutatkozott
Fotó: Instagram

Az F1-futamok ismert ausztrál fotóriportere, Kym Illman készítette a következő képet Mick Schumacherről és szexi kísérőjéről.:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kym Illman F1 (@kymillman) által megosztott bejegyzés

Mint kiderült, a rajongókat a maszk sem akadályozta meg, hogy kiderítsék, ki a titokzatos lány a „kis Schumi” oldalán. A Micknél pár évvel idősebb norvég Justine Huysmanról van szó, akinek édesapja révén van köze az autóversenyek világához: Harald Huysman maga is pilóta volt, és jelenleg egy gokartpályát is üzemeltet.

Az oslói egyetemen nemzetközi jogot hallgató Justine-ről – mint általában Schumacherék magánéletéről – sem Mick, sem a családot képviselő Sabine Kehm nem akart részleteket elárulni a Bildnek. A német bulvárlap szerint mindenesetre árulkodó, hogy a Haas újonca a fontos bahreini tesztjei során maga mellett tartotta a lányt az istálló garázsában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

??????? ??? ???? ? (@lovingwags) által megosztott bejegyzés

Más médiumok, mint például a brit Sky szerint biztosan egy párt alkotnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?