SPORT

Matthäus sokkolta a németeket: nézd, mit húzott az élő tévéműsorban!

59 évesen is bevállalta a világsztár. Nem csak az öltözködése fiatalos, de most sokaknál kiverte a biztosítékot a megjelenésével.
  • Szerző: vav

Megrökönyödve fogadták hazájában, hogy Lothar Matthäus 59 éves létére rikítóan tarka edzőcipőben szerepelt a tévében egy Bundesliga-mérkőzés szakkommentátoraként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A cipőjén rugózik fél Németország
Fotó: Getty Images

Pedig jó meccsnek ígérkezett a második Borussia Dortmund és az Európa-liga-indulásért küzdő Hertha BSC bajnokija (1-0), de a játékosok helyett Lothar Matthäus vitte el a showt a Sky csatorna élő adásában.

Az 59 éves szakkommentátor évtizedek óta a Puma nagykövete. Mindig szívesen hordta a sportmárka feltűnően fiatalos sportcipőit, de a legújabb választása sok cikk és internetes hozzászóló szerint már túl sok(k) volt.

„A bátyám, Wolfgang negyven évig dolgozott a cégnél, én pedig több mint négy évtizede kötöttem velük az első szponzori megállapodásomat. Az alapító Rudolf Dassler számára olyan voltam, mint a harmadik fia, gyerekkoromban az irodájához egy kőhajításnyira lévő melléképületben éltünk”

– mesélte korábban Matthäus a Pumáról.

A hajdani 150-szeres német válogatott világsztár – korábbi szövetségi kapitányunk – több mint másfél évtizede él Budapesten, és nem véletlenül öltözik ilyen fiatalosan.

Greetings from Dubai 👪 #länderspielpause

Közel a hatvanhoz is tökéletes kondiban van, és budai lakásában ötödik feleségével, a 27 évvel fiatalabb orosz Anasztaszijával nevelik ötéves fiukat, Milant.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?