SPORT

Kockahas és foci: ezért imádják a csajok a BL-t

Tényleg a legjobb pasik a legjobb játékosok? Vagy attól lesz valaki jó pasi, hogy a fülén táncoltatja a labdát? Szavazz!
  • Szerző: pulzus

Véghajrájához érkezett a Bajnokok Ligájának idei küzdelemsorozata. Négy szupercsapat a négy között, a pasik szeme pedig a tévé képernyőjére tapadva: ki nyeri meg idén a legrangosabb európai kupatrófeát?

Merjük állítani azonban, hogy a hölgyek számára is van ok helyet foglalni a kanapén, ugyanis a formás kockahas errefelé szinte szériatartozék. Bár a góllövés után sárga lapos figyelmeztetést érhet a mez levétele, azért ilyen tét mellett nem egyszer engedik szabadjára magukat, és kapják le a felsőt villantani egy jókorát.

A %% közülük mutat be egy csokorra valót:

Robert Lewandowski a Bayern München gólfelelőse nem aprózza el a dolgokat, ha a futball népszerűsítéséről van szó. Nem elég, hogy a világ egyik legjobb csapatának egyik legnagyobb sztárja, még arra is ügyel, hogy egy-egy ilyen jól elejtetett képpel a női rajongók számát az egekbe emelje.

Cristiano Ronaldóról (Real Madrid) valószínűleg már mindent leírtak, amit le lehet, ezért mi csak annyit mondanánk róla, hogy tíz meccsén tizenhat gólnál tart, amit azért a biztonság kedvéért megfejelt további hat hasi kockával. Így lett a jó tanuló jó sportolóból: jó pasi jó sportoló.

Raheem Sterling (Manchester City) mindössze 21 éves, így nyugodtan állíthatjuk, hogy a jövő egyik nagy ígérete nem csak a pályán, hanem szemlekötő pasifronton is. A fürdőszobában készült instagramos fotója alapján van még min dolgoznia, ám nincs kétségünk afelől, hogy sikerrel fog járni.

Diego Simeone az érettebb korosztályt képviseli, de még milyen nívón! Nem véletlen, hogy a Fernando Torrest és Antoine Griezmannt is keretében tudó Atlético Madridból épp ő került bele az összeállításunkba. Bármelyik játékosa megirigyelhetné a mestert.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?