SPORT

Kitálalt az izlandi focista: „A spermámat akarták”

Gíslason a 2018-as vb-n, az argentinok ellen pályára lépve a külsejével vált világhírűvé.
  • Szerző: vav

Szerencsére nem a csütörtöki Eb-pótselejtezőn drámai csatában alulmaradt izlandi futballválogatott tagjai, hanem a Sun hasábjain nyilatkozó korábbi csapattársuk hívta fel magára a világ figyelmét. A nemzeti együttesből a 2018-as világbajnokság után visszavonult Rúrik Gíslason többek között elárulta: az argentinok elleni csoportmeccsük (1-1) után valóságos szexszimbólummá vált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az oroszországi vb-n egy csapásra szexszimbólum lett
Fotó: Instagram

Az akkor 30 éves izlandi focista a „viking kinézetével” olyan sikert aratott elsősorban a női rajongók körében, hogy az Instagramon 40 ezerről pillanatok alatt közel egymillióra nőtt a követői tábora.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rurik Gislason (@rurikgislason) által megosztott bejegyzés

„A mérkőzés után ránéztem a telefonomra, hogy megnézzem az üzeneteket, erre látom: volt olyan is, aki a spermámat akarta”

- mesélte nevetve Gíslason, aki a vb után a német másodosztályú Sandhausenhez igazolt. Ott támadó létére 55 meccsen csak három gólig jutott, és miután nyáron klub nélkül maradt, néhány napja bejelentette a visszavonulását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rurik Gislason (@rurikgislason) által megosztott bejegyzés

Üzletemberként sokkal sikeresebb a külsejét és a népszerűségét kihasználva: saját divatkollekciói mellett gint reklámoz a közösségi oldalain, s közben filmszerepről és egy német tévéshow felkéréséről tárgyal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?