SPORT

Benedek Tibor halála után is segít a kis Zsombornak

Árverésre került a vízilabdás ereklye, melyen rajta van a tavaly nyáron elhunyt legenda aláírása is. A licitálók nagyon nemes ügyet támogathatnak, most minden forint számít.
  • Szerző: SK

Benedek Tibor halála után is támogat, az ő aláírása is segíthet Zsomboron. Mint ismert, több mint 100 millió forint hiányzik az SMA-betegségben szenvedő kisfiúnak az életmentő terápiához. Ebben segíthet az a vízilabdás ereklye, melyet most egy szurkoló ajánlott fel. A drukker 2018-ban a Millenium Masters tagjaival íratta alá a közös fotót, és a játékosok között ott volt a tavaly nyáron elhunyt Benedek Tibor is.

„Tizennégy magyar és négy külföldi olimpiai bajnok (összesen 43 ötkarikás arany medália büszke tulajdonosa) nézett farkasszemet egymással 2018.07.31-én este a Duna Aréna medencéjében. Kemény Dénes olimpiai bajnokai hatalmas küzdelemben 5-5-ös döntetlent játszottak a Ratko Rudic által irányított világválogatott ellen. A kártyát a következő játékosok írták alá: a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán; a két ötkarikás arannyal rendelkező Fodor Rajmund, Gergely István, Steinmetz Barnabás, Varga Tamás és Vári Attila, illetve a 2000-ben, Sydneyben aranyérmes Kósz Zoltán, Märcz Tamás, Székely Bulcsú és Varga Zsolt, valamint a háromszoros olimpiai bajnok kapitány, Kemény Dénes.

Induló összeg: 5000 Ft
Licitlépcső nincs!
Licitzárás: 02.20. 20.00” – írta az árverés elindítója.

Zsomboron sokan próbálnak segíteni (Fotó: Facebook)

A gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő kazincbarcikai gyermeknek folyamatos fájdalmai vannak, így egyetlen remény maradt, ami megmentheti az életét, ez pedig az említett génterápia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?