Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SPORT

Szerző B.

Létrehozva: 2024.07.16.

Fontos közleményt adtak ki a Forma-1-es Magyar Nagydíjról

Hagyd a vezetést a Forma-1 pilótákra, utazz a Magyar Nagydíjra a MÁV-VOLÁN-csoporttal.

Idén július 19-21. között rendezik a Forma-1-es Magyar Nagydíjat. A MÁV-HÉV, a Volánbusz és a MÁV-START járatai ezúttal is egyszerű és gyors megoldást jelentenek a Hungaroringre érkezőknek. A közösségi közlekedési vállalatok integrációja megkönnyíti a közös utazásszervezést és a járatok összehangolását, a közös jegy- és bérlettermékek pedig költséghatékonyabbá és egyszerűbbé teszik az utasok dolgát - számolt be közleményében a MÁV.

Már a tavalyi évben bevált rendszert megerősítve, a rendezvény idején a H8-as HÉV megnövelt kapacitással közlekedik, a Volánbusz pedig ingyenes szurkolói autóbusz-járatokat indít, esténként pedig az emeletes KISS és modern FLIRT motorvonatok segítik a hazajutást Gödöllőről. A Magyar Nagydíj alkalmából F1 Travel Pass néven is megvásárolható Pest Vármegye24 napijegy a MÁV-VOLÁN-csoport minden érintett helyközi járatán érvényes, ha pedig a BKK járatain is utaznánk, a 30 napos Pest vármegyebérletet érdemes megváltani.

Jegyvásárlás

A közlekedéshez elsősorban a Magyar Nagydíj alkalmából F1 Travel Pass néven is megvásárolható, mindössze 999 forintos Pest Vármegye24 napijegyet érdemes megváltani, ami a MÁV-VOLÁN-csoport minden helyközi járatára érvényes a térségben. A BKK járataira ez a jegy nem érvényes, azokra a megfelelő jegyeket külön kell megváltani és érvényesíteni. A 30 napos Pest vármegyebérletet (teljes áron 9450 forint, az arra jogosultaknak kedvezményesen 945 forint), továbbá a 72, 72+, 96 és 120 órás Budapest Card-ot pedig akkor érdemes választani, ha a ki- és hazajutást biztosító HÉV, Volánbusz és MÁV-START-járatokon kívül a BKK járatait is igénybe vennék a 2024-es Formula 1 Magyar Nagydíj ideje alatt.

A jegyvásárláshoz érdemes most is a MÁV applikációt használni, az utazás megtervezéséhez pedig a MÁV-VOLÁN-csoport legújabb tagja, EMMA (emma.mav.hu), a vadonatúj térképes útvonaltervező nyújt segítséget.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek