Létrehozva: 2024.06.13.
Módosítva: 2024.06.13.

Erre Marco Rossi sem számított, menekülniük kellett az edzésen - Fotók

Kiváló hangulatú edzést vezényelt Marco Rossi szövetségi kapitány szerdán Weiler im Allgäuban. Valamire azonban ő sem számított.

Az elmúlt két napban a júniusi átlaghőmérséklettől kevesebbet mértek Németországban, ahol kicsit hűvösebbre fordult az idő. Szerdán este sem javult a helyzet, a magyar válogatott borús időben edzett. Éppen ezért volt rendkívül kellemetlen, amikor váratlanul beindult az öntözőrendszer tréning közben, és valamennyi játékosunk kapott kicsit a nyakába a hideg vízből. Erre senki sem számított, a fiúk menekülőre fogták, próbáltak kitérni a vízsugár elől. Marco Rossi szövetségi kapitány és a szakmai stáb jót derült az eseten.

magyar válogatott
Fotó: Mirkó István
magyar válogatott
Fotó: Mirkó István
magyar válogatott
Fotó: Mirkó István

Az edzésre közel ezer néző volt kíváncsi, és mindenki elégedett lehetett, hiszen a közel egyórás gyakorlás végén a játékosok aláírásokat osztogattak, és fényképeket készíthettek velük a szurkolók. A magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd Stuttgartban előbb június 19-én a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek