Létrehozva: 2023.07.14.

Már megvásárolható a MÁV-VOLÁN-csoport és GYSEV járatain érvényes kedvezményes jegy az atlétikai világbajnokságra

Augusztus 19-én kezdődik Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, a budapesti atlétikai világbajnokság. Érdemes előre tervezni az utazással is, ebben segít a MÁV-VOLÁN-csoport kedvezményes „VB2023” jegye. A 2023 forintos jeggyel az ország bármely pontjáról utazhatunk Budapestre és onnan haza, igénybe véve a MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV járatait. A jegy már elérhető a MÁV appban, a jegykiadó automatáknál, valamint a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz JÉ-rendszerrel futó pénztáraiban.

A világbajnokság szervezőbizottsága elérhető belépőjegy-árakkal, a stratégiai partner MÁV-VOLÁN-csoport pedig megfizethető vonat- és buszjegy-árakkal törekszik arra, hogy mindenki ott lehessen az atlétikai világbajnokságon, aki szeretne részesévé válni a történelmi sporteseménynek.

 országbérlet
Képünk illusztráció / Fotó: Vasvári Tamás

A szimbolikus, 2023 forintos árú jegy augusztus 18. és 27. között Budapestre történő utazásra, míg augusztus 19. és 28. között visszautazásra lesz érvényes. A jegy az ország bármely pontjáról a MÁV-START és GYSEV vonatain biztosít kedvezményes utazást Budapestre a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarig, valamint Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Zugló, Ferencváros vasútállomásra. A Volánbusz járatain ország bármely pontjáról Budapestre (pl. Budapest, Népliget; Budapest, Stadion autóbusz-állomásra), és a budapesti elérést biztosító vasútállomásra; a MÁV-HÉV-nél Budapest közigazgatási határáig történő helyközi utazásra, illetve minden esetben a kiindulási helyre visszautazásra jogosít a „VB2023” jegy.

A kedvezmény vasúton kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztály esetén a teljesárú különbözeti díjat, helyjegyes vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes helyjegyet is meg kell vásárolni mellé. Emelt szintű szolgáltatást biztosító autóbuszon a távolsági kiegészítő jegyet kell hozzá megváltani.

A „VB2023” jegy már megvásárolható a MÁV app és a MÁV-START jegykiadó automaták Térségi és városi jegyek menüpontjában, a MÁV-START, a GYSEV és a JÉ-rendszerrel futó Volánbusz jegypénztárakban. A jegy minden csatornán egységesen 2023 forintért érhető el. A pénztárban és automatából váltott jegyek cseréje csak az érvénytartam kezdete előtt és kezelési költség mellett lehetséges, az online váltott jegy nem cserélhető.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a Nemzet Sportolója

vg.hu

Ezt sokan benézték: tévedés, hogy a románok jobban élnének, mint a magyarok – de akkor mi van a háttérben?

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

vg.hu

Kirántották a talajt az arany alól a befektetők, mélyrepülésben a nemesfém árfolyama

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

astronet.hu

Májusi pénzhoroszkóp 2024.: bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SPORT

Hosszú Katinkának már a kislánya is szurkolt az uszodában

SPORT

Bugyi és melltartó nélkül válogat az üdítők között a botrányhősnő - Videó