2 éve

Mike Tyson ismét félelmet kelt, döbbenten nézik őt

Új videót osztott meg a közösségi oldalán a profi ökölvívás történetének egyik legnagyobb alakja.

Döbbenten állnak a boksz hívei a profi ökölvívás élő legendájának számító Mike Tyson legújabb videója előtt. Az 53 éves bunyós az edzéseiről vágott össze egy anyagot, és a szurkolóknak leesett az álla Tyson gyorsasága és edzettsége láttán. Az amerikai klasszis korát meghazudtoló módon dolgozik a ringben, úgy fest, valóban komolyan gondolja, hogy ismét visszatér.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Mike Tyson (@miketyson) által megosztott bejegyzés,

Sőt, sajátos kihívást intézett a kevert harcművészet (MMA) legismertebb szervezeténél, a UFC-nél félnehézsúlyban bajnok Jon Joneshoz, mondván, a ketrecharcos csak akkor kereshet tömérdek pénzt, ha vele bokszol a szorítóban.

„Azt állítjátok, hogy a UFC sokkal népszerűbb, mint a boksz? Hogy tényleg értékesebb? Ahhoz, hogy 100 millió dollárt keressen, Conor McGregornak is Floyd Mayweatherrel kellett verekednie.” – emlegette fel Tyson az ír MMA-szupersztár példáját, aki 2017-ben a kötelek között, a profi boksz szabályai szerint vívott meccsen kiütéses vereséget szenvedett az ökölvívástól veretlenül visszavonult amerikai klasszistól. - Ha Jon Jones nagy pénzt akar, kénytelen lesz velem megütközni.„

Jones még hétfőn reagált Tyson kijelentésére, feltételesen elfogadva a bokszoló kihívását:

”Harcolok veled a ringben, ha megígéred, hogy utána kiállsz velem egy igazi csatára a mi ketrecünkben. Mivel tisztellek, megígérem, hogy semmidet sem töröm el...„- írta a 32 éves Jones Instagram-üzenetében.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!