2 éve

Drámai vallomás, Epres Panniról beszélt Kemény Dénes

Kemény Dénes az utóbbi másfél évben egyre ritkábban találkozott Benedek Tiborral.

A magyar vízilabda-válogatottat három olimpiai aranyig vezető Kemény Dénes a Kiskegyednek elmondta, miért nem meri most keresni Benedek Tibor özvegyét, Epres Pannit. Az egykori szövetségi kapitány úgy véli, most nem lenne helyes, ha ő kezdeményezne.

Benedek Tibor 2012-ben, a válogatott megbízott szövetségi kapitányaként a nagy előddel, Kemény Dénessel (balra)
Fotó: MTI

„Feleségem és én is jó viszonyban voltunk Epres Pannival, a gyerekek is szívesen találkoztak, de Tibi betegségének a kialakulása óta én nem zavartam őt. Most is azt gondolom, hogy ha Panninak szüksége lesz bármire, akkor ő megtalál, nagyon szívesen segítek, de én ezt most nem kezdeményezhetem, mert az nem lenne helyes.”

A háromszoros olimpiai Benedek Tibor csütörtökön, 47 évesen hunyt el. Kemény Dénes elmondta, az utóbbi másfél évben egyre ritkábban találkozott vele.

„Miután mind a ketten tudtuk, hogy mi a helyzet, az elmúlt 1,5 évben egyre fogyatkoztak a személyes találkozásaink, az embernek nem a szíve csücske az ilyen helyzet, mert nehéz az aggódást leplezni, ami biztosan árt. Persze telefonon többször beszéltünk, de már csak a gyógykezelési lehetőségekről, mivel engem többen megkerestek külföldről is jó szándékú javaslatokkal. Mindent megtettünk, de ezt a meccset nem nyertük meg.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!