2 éve

Italozás és erőszak, a bunyóba menekül a botrányhős világsztár

A ringben próbálja rendbe hozni az életét minden idők egyik legsikeresebb ketrecharcosa, Conor McGregor. Magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban visszatér az oktagonba, ahol egy másik legendával, Donald Cerronéval ütközik meg.

Conor McGregor 2018 októberében, botrányos meccsen kikapott az orosz Khabib Nurmagomedovtól, és azóta nem lépett ringbe. Hogy mit csinált azt követően a világ legnagyobb ketrecharc-szervezetének, az UFC egyik legendája? Folyamatosan botrányokkal jelentkezett, majd váratlanul bejelentette a visszavonulását.

Conor McGregor
Fotó: Getty Images

McGregor tavaly márciusban rossz néven vette egy rajongója közeledését, és közös szelfi helyett összetörte a delikvens telefonját. Egy hónappal később szájba vágott egy idősebb férfit egy kocsmában, mert szegény nem akarta megkóstolni McGregor saját italát. Nyáron jött a legnagyobb botrány, egy nő azzal vádolta meg az ír fenegyereket, hogy egy autóban erőszakoskodott vele. McGregor továbbra is tagadja a vádakat, a napokban reagált sokadszorra a súlyos ügyre.

Közben tavasszal bejelentette a visszavonulását, ezért derült égből villámcsapásként hatott az őszi hír, miszerint január 18-án ismét ringbe lép. Persze a bennfentesek nem lepődtek meg, szerintük McGregor ezúttal is az edzésekbe és a ringbe menekül a balhék elől. Korábban is ez volt a jellemző a két súlycsoportban is bajnok fenegyerekre, aki a napokban elárulta, miért kapott ki a legutóbbi meccsén Nurmagomedovtól.

„Heteken át buliztam, piáztam, előfordult, hogy három napra teljesen eltűntem – mondta McGregor az ESPN-nek. – Nem készültem megfelelően.”

Most erről szó sincs, a legfrissebb fotók alapján ismét kiváló formában van, kőkeményen készül a magyar idő szerint vasárnap hajnali, Donald Cerrone elleni meccsre. Egy hozzá hasonló legendával találkozik, az amerikai számos rekordot tart, győzelmi csúcsok fűződnek a nevéhez. Kétség kívül óriási meccsre van kilátás.

23 milliárdot kaszál McGregor Az eredménytől függetlenül közel 80 millió dollárt (23 milliárd forint) kap Conor McGregor a szombati, Donald Cerrone elleni meccse után. A legutóbbi, 2018 októberi, Nurmagomedov ellen vívott mérkőzését követően 50 millió dollár ütötte a markát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!